Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Η Δύναμη Των Μυών

Η άσκηση χτίζει την μυϊκή μάζα, και καθώς η μυϊκή σας μάζα αυξάνεται καίτε περισσότερες θερμίδες, ακόμα και όταν δεν γυμνάζεστε.

  • Κάθε 450γρ της καθαρής μυϊκής σας μάζας από το σώμα σας καίει περίπου 14 θερμίδες την ημέρα.
  • Κάθε 450γρ του λιπώδους ιστού καίει μόνο 2 περίπου θερμίδες την ημέρα.

Ο ρυθμός με τον οποίο ο οργανισμός σας καίει θερμίδες όταν βρίσκεστε σε ανάπαυση(δεν γυμνάζεστε) είναι γνωστός ως Μεταβολικός Ρυθμός σε Ανάπαυση. Αναφέρεται επίσης, στην καθομιλουμένη ως "μεταβολισμός". Αυξάνοντας τον μεταβολισμό σας μέσω της άσκησης, κάνετε την διαδικασία του ελέγχου βάρους.

Αναπτύσσοντας μια δυνατή μυϊκή μάζα μέσω της άσκησης σας βοηθά να διαμορφώσετε τη γραμμή σας όπως εσείς επιθυμείτε. Καναταλώνοντας καθήμενα πρωτεΐνη, σας βοηθά να χτίσετε δυνατή μυϊκή μάζα. Η μη πρόσληψη επαρκούς ποσότητας πρωτεΐνης, οδηγεί τον οργανισμό σας να πάρει πρωτεΐνη από τους μυς και τα όργανά σας.

!Τρώγοντας πρωτεΐνη μετά από μια δραστηριότητα ή γυμναστική μπορεί να βοηθήσει τους μύες να ανακάμψουν από την επίπονη δραστηριότητα!

------------------------------------------
Health Tip of the Day

Σύμφωνα με τον Διεθνές Κατάλογο Ελέγχου Βάρους, το 90% αυτών που κάνουν δίαιτα με επιτυχία χρησιμοποιούν την άσκηση για να διατηρήσουν τα κιλά που έχασαν.
------------------------------------------
Read more...