Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Τι Συμπτώματα Να Περιμένετε Όταν Βελτιώνετε Τη Διατροφή Σας

του: Dr. Stanley Bass, ND, DC, PhC

Αν με ρωτούσαν ποιος είναι ο τομέας της μεγαλύτερης σύγχυσης και κακής πληροφόρησης στον τομέας της διατροφής, θα αναγκαζόμουν οπωσδήποτε να απαντήσω, είναι η αποτυχία να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε κατάλληλα τα συμπτώματα και τις αλλαγές, που ακολουθούν το ξεκίνημα ενός καλύτερου προγράμματος.

Ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής είναι μία εισαγωγή σε τροφές ψηλότερης ποιότητας στη θέση τροφών χαμηλότερης ποιότητας. Η ποιότητα ενός διατροφικού προγράμματος βελτιώνετε επίσης παραλείποντας τοξικές ουσίες όπως ο καφές, το τσάι, η σοκολάτα, ο καπνός, το αλάτι, πιπέρι, κλπ. Αξιοθαύμαστα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στο σώμα όπως και στο μυαλό επίσης. Όταν η ποιότητα του φαγητού που εισέρχεται στο σώμα είναι ψηλότερης ποιότητας από τους ιστούς που είναι φτιαγμένο το σώμα, τότε το σώμα αρχίζει να απορρίπτει τα υλικά χαμηλότερης ποιότητας και τους ιστούς ώστε να φτιάξει χώρο για τα ανώτερα τα οποία χρησιμοποιεί για να φτιάξει καινούργιους πιο υγιείς ιστούς.

Ποια είναι τα συμπτώματα ή τα σημάδια όταν ξεκινάτε να παραλείπετε τις τροφές χαμηλότερης ποιότητας και αντί γι’ αυτές να τρώτε ανώτερες τροφές; Όταν η χρήση μίας τοξίνης ξαφνικά σταματήσει, είναι συχνό φαινόμενο οι πονοκέφαλοι και η απογοήτευση. Αυτό είναι εξαιτίας της απόρριψης των τοξινών από το σώμα οι οποίες μεταφέρονται από το αίμα κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του. Πριν αυτοί οι ανεπιθύμητοι πράκτορες φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, δημιουργούν ενοχλήσεις στο υποσυνείδητο όπως πόνος - πονοκέφαλοι. Συνήθως, μέσα σε τρεις ημέρες, τα συμπτώματα εξαφανίζονται και νιώθουμε δυνατοί λόγω της ανάκτησης που ακολουθεί. Και καθώς κάποιος συνεχίζει με τη βελτιωμένη διατροφή και σταδιακά αυξάνει την ποιότητα, ενδιαφέρονται συμπτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται. Το σώμα αρχίζει τη διαδικασία που ονομάζεται “εκ νέου ανίχνευση”. Η κυτταρική νοημοσύνη έχει την ευκαιρία να ξεφορτωθεί παλιά σκουπίδια και να χτίσει ένα καινούργιο όμορφο σπίτι. Το άγχος αρχίζει να εξαλείφεται και το σώμα αρχίζει να διώχνει τα σκουπίδια που βρίσκονται τους ιστούς. Οι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν εξανθήματα στο δέρμα ή ερεθισμούς λόγω της εξάλειψης των δηλητηρίων και των βλαβερών φαρμάκων μέσω του δέρματος. Αν πάνε σε έναν γιατρό που δεν έχει εκπαιδευτεί στη διατροφή, μπορεί να διαγνώσει ότι είναι μία αλλεργία και να προτείνει να σταματηθεί η διατροφή. Δεν καταλαβαίνουν ότι το σώματα κάνει “εκ νέου ανίχνευση”. Το δέρμα γίνεται πιο ζωντανό και ενεργό. Οι τοξίνες που απορρίπτονται σας γλιτώνουν από πολύ πιο σοβαρές ασθένειες οι οποίες θα επέλθουν αν κρατήσετε τις τοξίνες στο σώμα σας για αρκετό διάστημα. Πιθανότητες: ηπατίτιδα, διαταραχές νεφρών, ασθένεια του αίματος, καρδιοπάθειες, αρθρίτιδα, προβλήματα με νεύρα ή ακόμα και καρκίνο. Να χαίρεστε που πληρώνετε το τίμημα τώρα και με ευκολίες πληρωμής. Σε κάποιους μπορεί να τύχουν κρυώματα ή ακόμα και πυρετός. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Κατανοήστε ότι αυτές οι ενέργειες είναι ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ, αν και δυσάρεστες εκείνη τη στιγμή, ΜΗΝ προσπαθήσετε να σταματήσετε αυτά τα συμπτώματα με τη χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων. Αυτά τα συμπτώματα είναι μέρος της διαδικασίας θεράπευσης. Αυτά ΔΕΝ είναι καταστάσεις ελλείψεων ή αλλεργικές αντιδράσεις. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν: πονοκεφάλους στο ξεκίνημα, περιστασιακή διάρροια, κούραση, νευρικότητα, ναυτία, αρνητικότητα κλπ. ΥΠΟΜΕΝΕΤΕ ΤΑ - ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!
Read more...