Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ρόφημα Πρωτεΐνης για Πρωινό

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να κάνετε ένα θρεπτικό ρόφημα πρωτεΐνης για πρωινό. Λάβετε υπόψη ότι το να κάνετε οτιδήποτε το πρωί μπορεί να είναι αγχωτικό επειδή όλοι είναι βιαστικοί και δεν έχουν χρόνο. Έτσι οι συνταγές σε αυτό το άρθρο προορίζονται να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ροφήματα πρωτεΐνης χρησιμοποιώντας γρήγορες και εύκολες μεθόδους.


Συνταγή 1: Ρόφημα πρωτεΐνης ορού γάλακτος(καθαρής πρωτεΐνης) για πρωινό.


Αυτή είναι η απλούστερη μορφή ενός ροφήματος πρωτεΐνης. Απλά προσθέστε 2 με 3 κουταλιές σκόνης καθαρής πρωτεΐνης σε γάλα ή γάλα σόγιας και είστε έτοιμοι. Παγώστε το γάλα αν προτιμάτε να πίνετε ένα κρύο ρόφημα. Ροφήματα με σοκολάτα, βανίλια και φράουλα μπορούν να ετοιμαστούν σε μόλις δύο λεπτά.


Συνταγή 2: Ρόφημα πρωτεΐνης με φρούτα.


Ένα ρόφημα πρωτεΐνης μπορεί να έχει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης αλλά χαμηλή ποσότητα σε άλλους τύπους διατροφής, όπως φυτικές ίνες και βιταμίνες. Για να αντισταθμιστεί η έλλειψη αυτών των θρεπτικών συστατικών, μπορείτε να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναμίξετε φρούτα στο ρόφημά σας, ώστε να μην χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο τρώγοντας τα χωριστά. Αναμείξτε μια μπανάνα ή ένα μήλο με το γάλα σας και σκόνη πρωτεΐνης. Μια μπανάνα θα σας δώσει στο ρόφημά σας μία αφρώδη υφή. Χρησιμοποιήστε μία κατεψυγμένη μπανάνα για μέγιστη γεύση. Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε δημητριακά ή ξηρούς καρπούς στο ρόφημά σας.


Συνταγή 3: Φυσικό ρόφημα πρωτεΐνης.


Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε σκόνη πρωτεΐνης, η οποία ίσως να είναι ακριβή, τότε μπορείτε να φτιάξετε φυσικά ροφήματα πρωτεΐνης. Αντί να χρησιμοποιήσετε γάλα, χρησιμοποιήστε γάλα σόγιας. Αναμείξτε 3 αυγά, ξηρούς καρπούς, και 1 φέτα τοφού. Ρίξτε τα στο μπλέντερ μαζί με μια μπανάνα και έχετε ένα γευστικό και εντελώς φυσικό ρόφημα πρωτεΐνη!


--------------------------------

Θέλετε να μάθετε πως να έχετε ένα καλύτερο και πιο υγιεινό πρωινό; Επισκεφτείτε το www.MyBreakfast.gr ή το http://tinyurl.com/mybreakfast και μάθετε για το ρόφημα πρωτεΐνης που έχω για πρωινό τα τελευταία 8 χρόνια.


Read more...