Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Πως μπορεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής να βοηθήσει τη σχέση σας

Η επιλογές του τρόπου ζωής σας έχουν τεράστια επίπτωση στο πόσο ευτυχισμένοι είστε σε μία σχέση - και για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι έχουμε τις κακές μας ημέρες, αλλά αν οι κακές σας ημέρες αρχίσουν να ξεπερνάνε σε αριθμό τις καλές σας ημέρες τότε ίσως είναι η ώρα να κάνετε κάτι γι' αυτό.


Σίγουρα έχει να κάνει με την καλή διατροφή και την τακτική άσκηση αλλά τελικά αυτό πηγαίνει χέρι χέρι με το πως νιώθουμε για τον εαυτό μας το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει και το πόσο ευτυχισμένοι είμαστε.


Ασκηθείτε Τακτικά

Τόσο απλό. Αγοράστε μερικά άνετα ρούχα γυμναστικής, αρχίστε να ακολουθείτε μερικά βίντεο και κάντε μία προσπάθεια να αρχίσετε να κινείτε το σώμα σας περισσότερο. Όσο πιο δραστήριοι είστε, τόσο πιο καλύτερα θα φαίνεστε και τόσο καλύτερα θα νιώθετε - και αν θέλετε μία δικαιολογία για να έρθετε πιο 'κοντά' με τον/την σύντροφό σας τότε αυτή είναι ιδανική!


Φάτε Υγιεινά

Ξέρω, ξέρω, είναι προφανές αλλά όταν τρώτε συχνά τροφές με λιπαρά και γεμάτες με αλάτι μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε κατάθλιψη. Έρευνες έδειξαν ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν 25% περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από κατάθλιψη και το να τρώτε τροφές που διώχνουν την κατάθλιψη και σας κάνουν να αισθάνεστε καλά είναι το ιδανικό. Συχνά βγάζουμε το θυμό μας σ'αυτούς που είναι πιο κοντά μας, αλλά αυτό μπορεί να αποφευχθεί εν μέρη με λίγο πιο υγιεινή διατροφή - οπότε την επόμενη φορά που θα νιώθετε ότι θέλετε να χτυπήσετε τον/την σύντροφό σας στο κεφάλι με ένα καρότο· καλύτερα να το φάτε!


ΖΖΖΖΖΖΖΖ - Κοιμηθείτε!

Και όχι δεν εννοώ να πέσετε για ύπνο μετά από έναν καυγά για να σας περάσει - εννοώ να κοιμηθείτε! Έρευνες έχουν δείξει ότι η έλλειψη ύπνου προκαλεί διαφωνίες στα ζευγάρια περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, καθώς οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να κοιμηθούν συχνά ανησυχούν για προβλήματα, κάτι που σε συνδυασμό με την έλλειψη του ύπνου, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε προστριβές. Όλοι έχουμε κακή διάθεση όταν είμαστε κουρασμένοι αλλά όσο καλύτερα τρώτε και όσο περισσότερο γυμνάζεστε, τόσο πιο εύκολο θα σας είναι να έχετε έναν καλό ύπνο το βράδυ…


Γεγονός: Ο/Η σύντροφός σας δέχεται συνήθως τα δεινά της κακής σας διάθεσης.


Μύθος: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για την κακή σας διάθεση.


Όλα συνδέονται - αν ασκείστε καλά, τρώτε υγιεινά και έχετε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, τότε θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι και με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις σχέσεις σας. Δοκιμάστε το και θα δείτε!


Σας εύχομαι τα καλύτερα


Frederick

www.bodyrock.tv


Read more...