Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Πέντε Τρόποι για να Αποφύγετε (Προσωπικές) Περιττές Αποσκευές Όταν Ταξιδεύετε Τις Φετινές Γιορτές

Αεροδρόμια, οδικά ταξίδια και διακοπές περιμένουν να σας παρασύρουν σε γιορτές λαιμαργίας. Ταξιδεύοντας διαταράσσονται τα συνήθη προγράμματά μας, και είναι εύκολο να αποσυνδεθούμε από ένα δομημένο τρόπο ζωής. Αλλά, με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να διατηρήσετε το καθιερωμένο σύστημα διατροφής και της άσκησής σας και να αποφύγετε να συσσωρεύσετε κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών.


Δεν έχει σημασία πού θα πάτε και πώς θα πάτε εκεί, είναι σημαντικό όμως να είμαστε προετοιμασμένοι. Να περιμένετε το απροσδόκητο - από μια καθυστερημένη πτήση σε ένα καλά εφοδιασμένο μίνι μπαρ στο δωμάτιό σας - και θα είναι ευκολότερο να παραμείνετε στο σωστό δρόμο.


  • Ταξίδια με Αυτοκίνητο - Αποφύγετε το φαγητό του δρόμου, και πακετάρετε υγιεινά γεύματα και σνακς. Και μη φύγετε από το σπίτι αν δεν έχετε φάει. "Φεύγοντας για ένα οδικό ταξίδι χωρίς να έχετε φάει πριν ένα υγιεινό γεύμα, είναι τόσο επικίνδυνο όσο και τον να ψωνίζετε στο σούπερ μάρκετ με άδειο στομάχι," σημειώνει ο Luigi Gratton, MD, αντιπρόεδρος ιατρικών υποθέσεων στην Herbalife. «Αν είστε βιαστικοί, πάρτε ένα σέικ πρωτεΐνης μαζί σας έτσι θα είστε σε λιγότερο πειρασμό από τα φαγάδικα που υπάρχουν στο δρόμο σας», προσθέτει.
  • Πακετάρετε Από Πριν - Μπάρες πρωτεΐνης, φρούτων, ξηροί καρποί, φιστίκια σόγιας και ατομικές συσκευασίες με baby carrots(μικρά καρότα) είναι καλά σνακ όχι μόνο για το δρόμο, αλλά και αν σχεδιάζετε να πετάξετε. Το να βρείτε υγιεινές τροφές στο αεροδρόμιο είναι μια πρόκληση - φρούτα, γιαούρτι, σαλάτες ή σάντουιτς μπορείτε να βρείτε - αλλά το να ετοιμάσετε τα δικά σας θα σας γλιτώσει θερμίδες και χρήματα.
  • Οι Υγρές Θερμίδες Μετράνε Κι Αυτές - Το να μείνετε ενυδατωμένοι, ειδικά αν πετάτε, είναι σημαντική - συνιστάται να πίνετε ένα ποτήρι υγρών για κάθε ώρα βρίσκεστε στον αέρα - αλλά εάν κατεβάζετε αναψυκτικά ή κοκτέιλ, θα καταπιείτε μεγάλες ποσότητες θερμίδων. Πιείτε νερό, παγωμένο τσάι, ή ελαφρά ζαχαρούχο αθλητικό ποτών(ισοτονικό).
  • Προσέξτε τα Μίνι Μπαρς το Βράδυ - Σε περίπτωση που μένετε σε ξενοδοχείο, ενδέχεται να πάσχουν από έναν επικίνδυνο συνδυασμό κούρασης σε συνδυασμό με δελεαστικά τρόφιμα από το μίνι μπαρ και το room service. Μην πάρετε καν το κλειδί για το μίνι-μπαρ, και ρωτήστε σχετικά με υγιεινές επιλογές για φαγητό στην περιοχή όπου είναι πιθανό να βρείτε φαγητά που τρώτε συνήθως.
  • Κινηθείτε - Αν η πτήση σας έχει καθυστερήσει, χρησιμοποιήστε το χρόνο για να περπατήσετε στους διαδρόμους του τέρμιναλ παρά να αφήσετε τα εστιατόρια και τα μαγαζιά να σας δελεάσουν. Το ταξίδι είναι κουραστικό, αλλά αντί να χρησιμοποιήσετε το φαγητό σαν κάτι για να σας ανεβάσει, πηγαίνετε μια βόλτα ή πηγαίετε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου αφού τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο.


Έτσι, είτε πηγαίνετε πάνω από τα ποτάμια ή μέσα από τα δάση, όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας και ξεκινήσετε την καινούργια χρονιά χωρίς να κουβαλάτε 'περιττές αποσκευές' είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας για τις γιορτές.


πηγή: http://tinyurl.com/yhpajx4


Read more...